Limburgse Kampioenschappen pony´s en paarden in Baexem

Limburgse Kampioenschappen pony´s en paarden in Baexem

Een weekend met show, spanning, strijd en sensatie

Op 11 en 12 augustus organiseert Rijvereniging en Ponyclub Baexem de Limburgse Kampioenschappen dressuur en springen voor pony´s en paarden rondom het clubterrein aan de Reijndersstraat in Baexem. Hier zullen de 1000 best geselecteerde Limburgse ruiters en amazones, strijden om de titel Limburgs Kampioen 2012.

Op beide dagen verschijnt om 9.00 uur de eerste deelnemer aan de start, met op zaterdag de pony’s en op zondag de paarden. Op zondagmiddag rond de klok van 14.30 uur geeft Riny Rutjens van Rijo Stables, een spectaculaire show met een hele andere discipline in de paardensport, namelijk de mensport. Een show die u zeker niet wilt missen aangezien deze sport een behoorlijke stuurmanskunst verlangt en het er behoorlijk ruig aan toe kan gaan.De organisatie heeft natuurlijk ook aan de allerkleinsten gedacht. Het valt niet mee de prestaties van de combinaties de hele dag te volgen. Daarom is er een groot speeldorp ingericht met diverse springkussens en activiteiten voor kinderen.

De vereniging doet haar uiterste best om de toeschouwers en deelnemers een fantastisch en sportief weekend aan te bieden. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de ambiance en de strijd om de beste ruiters en amazones van Limburg bij te wonen.

  • RVPC Baexem

    Reijndersstraat Baexem

     

     

  • RVPC op Facebook

    RVPC op Twitter